P O Z I V

Z A 1. M O D N I  B U V L J A K

Na buvljaku kupi marku″

U organizaciji djelatnica trgovačkog društva Tržnica d.o.o. Osijek, počevši od subote, 26. listopada 2019. godine, svake zadnje subote u mjesecu održavat će se izlaganje i prodaja rabljenih stvari, popularno zvani buvljak.

Buvljak je idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka. Glavni cilj organizacije je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu i stvaranju novih vrijednosti.

Buvljak će se održati 26. listopada 2019. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati. Za potrebe održavanja buvljaka, Tržnica d.o.o. Osijek osigurat će prostor i to na osječkoj glavnoj tržnici (Gornji grad) – sudski prolaz te će cijena zakupa prodajnog mjesta (klupa i suncobran) iznositi 20,00 kuna. Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto, zaključno do petka, 25. listopada 2019. godine do 15 sati, na kontakt telefon: Služba komercijalnih poslova 031/ 213-332 ili putem e-pošte: renata@trznica.hr. Rezervacija će se vršiti prema redoslijedu prijava, do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Ovim putem pozivamo sve kupce da nam se pridruže i osiguraju si dobru i povoljnu kupnju.

Veselimo se Vašem dolasku!mr.sc. Igor Medić